Previous
Next

Tips van de slager

Kogelbiefstuk bereiden met slager Sijt Buis te Krommenie

Kogelbiefstuk bakken

Kogelbiefstuk bakken Haal 20 min voordat u de biefstuk gaat bakken uit de koelkast en verwarm de roomboter in de braadpan (niet een te grote

Lees verder »
Pizza

Pizza

Verwarm de pizza 15 minuten in de voorverwarmde heteluchtoven 180 graden. Eet smakelijk 

Lees verder »
Gevuld stokbroodje

Gevuld stokbroodje

Heteluchtoven voorverwarmen op 150 graden. Verwarm het broodje midden in de oven op een rooster 10 min op 130 graden. Verhoog de temperatuur van de

Lees verder »
Tortilla’s kip en gehakt

Tortilla’s kip en gehakt

Heteluchtoven voorverwarmen op 160 graden Haal de tortilla uit het aluminiumbakje en leg deze op het rooster midden in de heteluchtoven voor 15 minuten.  Eet

Lees verder »
Kip rollade

Kip rollade

Verwarm de heteluchtoven voor op 150 graden. Verwarm op middelhoog vuur een braadpan met roomboter tot dat deze goudbruin ziet. Braad het kiprollade 10 minuten

Lees verder »

Toscaanse rolletjes

Haal 20 min voordat u de Toscaanse rolletjes gaat bakken uit de koelkast en verwarm de roomboter in de braadpan (niet een te grote pan anders verbrand

Lees verder »

6 tips voor de BBQ!

Voor dat je begint met barbecueën moet je altijd zorgen dat je deze checklist af hebt gerond. Plaats de barbecue op een stevige ondergrond. Zorg

Lees verder »