Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Totstandkoming van de overeenkomst

Slagerij Sijt Buis is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Prijzen en kosten

De prijzen Slagerij Sijt Buis zijn inclusief 6% btw of 21% BTW. De prijzen die op de websites worden genoemd zijn exclusief bezorgkosten. Wij gaan er van uit dat de bestelling wordt opgehaald. Als de mogelijkheid van bezorgen  op de webshop wordt aangeboden zijn de bezorgkosten € 7,50 of € 12,50. Voor de hoogte van deze bezorgkosten maakt het niet uit voor hoeveel personen je bestelt. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Levering

Slagerij Sijt Buis betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het bezorgen van de bestelde pakketten. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van. Slagerij Sijt Buis bezorgt geen bestellingen voor minder dan 5 personen.Als Slagerij Sijt Buis producten niet kan leveren zullen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen en u een alternatief aanbieden.

Ophalen en bezorgen

Wij geven u de mogelijkheid om online bestelling te kunnen plaasten. Deze bestellingen worden door ons net zo zorgvuldig behandelt als u van ons gewend bent. Vleeswaren worden daarom pas afgesneden als u de besteling bij ons in de winkel komt afhalen.

U kunt aangeven op welke datum en in welk tijdsvak u de bestelling wilt afhalen.  Als u echt niet kan wachten op het snijden van de vleeswaren maken wij voor u graag een uitzondering. U kunt dan bij de opmerkingen van de bestelling plaatsen dat de vleeswaren al gesneden mogen worden.

Bestellingen via de webshop tot 9:00 kunnen dezelfde dag vanaf 12:00 worden opgehaald.

Bestelligen na 9:00 voor dezelfde dag kunnen telefonisch worden doorgegeven.

Na een proefperiode zullen wij bekijken of er behoefte is aan het bezorgen van de bestellingen. Dan gaan de onderstaande bezorgvoorwaarden gelden. Op dit moment is het dus nog niet mogelijk!

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een andere locatie. Wij leveren echter uitsluitend postcode gebieden van de dorpen Krommenie, Assendelft, Wormerveer en Wormer.

Bezorgkosten Krommenie 1561,1562​​​​​€ 7,50

Bezorgkosten Assendelft 1566  1567, Wormerveer 1520 1521, Wormer 1531,Westzaan 1551​​​​​​€ 12,50

Bezorgkosten andere dorpen in Zaanstad in overleg​​​​​

Bezorgkosten bestellingen boven de € 200,00 gratis en in overleg.

Voor andere plaatsen gelden andere bezorgtarieven of is niet mogelijk.

Indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is Slagerij Sijt Buis gemachtigd de bestelling mee retour te nemen. De bestelling kan dan in de winkel worden opgehaald zonder terugaaf van de bezorgkosten.

Voor de bestellingen boven de € 200,00 kunt u contact opnemen om de bezorging te bespreken.

Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een annuleringstermijn van 48 uur voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de bestelling kosteloos te laten annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je je geld in dat geval binnen 14 dagen terug.
Wil je een wijziging in je bestelling doorvoeren, dan kan dit ook tot 24 uur van tevoren doorgegeven worden. Wordt de prijs hierdoor verhoogt, kun je het resterende bedrag betalen in de winkel. Wordt de prijs hierdoor verlaagt zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening, tenzij anders is afgesproken.
Als je een verkeerde bestelling ontvangt, dien je contact op te nemen met Slagerij Sijt Buis. In overleg met Slagerij Sijt Buis wordt dan gekeken naar de beste oplossing.

Transportgarantie

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt door Slagerij Sijt Buis. Als je tijdens het aannemen of vóór het openen van je bestelling schade constateert, neem dan contact op met Slagerij Sijt Buis. Als je de bestelling al hebt aangenomen geopend op het moment dat je de schade constateert, neem ook dan contact op met Slagerij Sijt Buis. Tel 075-6281917

Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Slagerij Sijt Buis, aarzel dan niet contact met Slagerij Sijt Buis op te nemen. Mocht je een klacht hebben over de geleverde bestelling of de dienstverlening, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Een bij Slagerij Sijt Buis ingediende klacht wordt binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst door Slagerij Sijt Buis beantwoord en verwerkt. De klachtafhandeling binnen Slagerij Sijt Buis heeft de doelstelling eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Betalingsvoorwaarden

Bij Slagerij Sijt Buis kun je op 3 manieren betalen: contant in de winkel, van tevoren via Ideal of met een gekregen cadeaubon. Hier wordt niet van afgeweken, tenzij onderling van te voren een andere afspraak is gemaakt.

Kosten te late betaling

Indien er bij levering nog niet betaald is, wordt er een factuur toegezonden die binnen 7 werkdagen betaald dient te worden. Mocht je het verschuldigde bedrag niet hebben betaald op de vervaldatum, dan zal je van Slagerij Sijt Buis een eerste aanmaning ontvangen. Als deze termijn verstrijkt zonder dat Slagerij Sijt Buis het verschuldigde bedrag heeft ontvangen, ontvang je een tweede aanmaning. Mocht je na twee aanmaningen te hebben ontvangen nog steeds nalatig blijven de door jou verschuldigde bedragen te betalen, dan kan Slagerij Sijt Buis haar vordering op jou overdragen aan een derde. Mocht het tot een gerechtelijke procedure komen, dan komen daarnaast alle kosten, die in verband daarmee door Slagerij Sijt Buis moeten worden gemaakt, voor jouw rekening.