Kruiden

Kruiden komen over het algemeen uit landen met een gematigd klimaat en bestaan voornamelijk uit bladeren en stengels van groene planten, die gebruikt kan worden om de geur en smaak van gerechten te verbeteren. Specerijen hebben eenzelfde functie, maar komen vaak uit landen met een subtropisch of tropisch klimaat en kunnen uit andere plantendelen bestaan als bloemknoppen, peulen, bast of wortels.

Natuurlijke ingrediënten

Onze kruiden zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.

 Makkelijk te gebruiken

De producten van Not Just BBQ zijn zo ontwikkeld dat zelfs onervaren kok in een handomdraai heerlijke gerechten maakt op de BBQ

Bestel ze direct bij uw BBQ vlees

Wij hebben alle soorten kruiden en mixen die u direct kan bestellen in onze shop. Lekker makkelijk.

Kruiden en specerijen

Rubs

Veruit het meest gebruikte product voor de BBQ en essentieel voor die intense smaakbeleving. Een goede rub is essentieel voor een succesvolle barbecue. Deze grove blend van zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen brengt eenvoudig veel smaak aan een gerecht. Strooi voor het grillen de rub over vlees, vis, groenten of aardappelen en wrijf goed in. Ontdek de zeven verschillende smaken van over de hele wereld.

Shakers

Een verfijnde blend van kruiden en specerijen in een robuuste shaker. De kruiden en specerijen shakers zijn verfijnd, makkelijk in gebruik en ongelofelijk lekker. Gebruik ze voor of na het grillen om met gemak je barbecuegerechten te kruiden en schud ze over geroosterde aardappelen, gegrilde groenten, vlees of vis. Met robuuste smaken en de perfecte combinaties van kruiden en specerijen zijn deze producten de perfecte toevoeging voor elke barbecue.

Grinders

Voor een perfect gedoseerde toevoeging van vers gemalen kruiden.De grinders bevatten grote stukken van verschillende kruiden en specerijen die voor, tijdens of na het grillen direct over een gerecht gemalen kunnen worden. Vaak bevatten kruidenmolens alleen zout of peper, maar deze producten bevatten een kant- en klare, perfect gebalanceerde mix van kruiden en specerijen. Een unieke productlijn die alle heerlijke aroma´s behoud en heel makkelijk is in gebruik.

Chili Seasonings

Geef je gerecht extra pit met gerookte paprika en Afrikaanse pepers. Met de chili mixenhelpen we je om een diepe en rokerige smaak te geven aan al je barbecuegerechten. Met ingrediënten als gerookte paprika en gerookte chili zijn deze kruidenmixen de eerste keus voor een exceptionele barbecue ervaring.

 Seasonings

Ga aan de slag met echte BBQ klassiekers, zoals Pulled Pork en Beer Can Chicken.

Met de Classic Seasonings maak je authentieke BBQ gerechten in een handomdraai. Deze kant-en-klare mixen van kruiden en specerijen zijn specifiek ontwikkelt om echte BBQ klassiekers te maken, zoals pulled pork,beer can chicken of hamburgers en worsten. Ze zijn hoog op smaak, eenvoudig te gebruiken en hebben een recept bijgesloten op de verpakking.

Salt & Pepper

Handzame peper- en zoutmolens, onmisbaar in de (buiten)keuken.

Zout en peper zijn essentieel in elke keuken en mogen zeker niet ontbreken in de buitenkeuken. Met het ingebouwde maalmechanisme zijn deze molens niet alleen mooi, maar ook heel handig.

Bestellen