Marinades & Sauzen

Voeg extra smaak toe met authentieke BBQ marinades en sauzen. Van ‘sweet & sticky’ tot ‘hot & spicy’,  Sijt Buis heeft het allemaal

Marinades

Gebruik een marinade voor mals en sappig vlees met een intense BBQ smaak. Ervaar authentieke barbecuesmaken met de marinades van Not Just BBQ. Spannende, uitgesproken sauzen met natuurlijke ingrediënten die ieder gerecht speciaal maken. De marinades zijn gebaseerd op klassieke Amerikaanse BBQ smaken, elk met een eigen twist. Ze kunnen gebruikt worden als marinade voor sappig en mals vlees, als glaze voor een heerlijke kleverige buitenkant of als dip voor extra smaak.

Hot Sauces

Voeg wat extra pit toe voor een uitgesproken BBQ smaak. Deze geweldige range van pittige sauzen is de perfecte aanvulling op alles dat van de grill of barbecue komt. De sauzen zijn heet, intens en vol smaak. Ze zijn een combinatie van verschillende soorten chilipepers en heerlijke ingrediënten als citroen, knoflook en paprika. Gebruik de sauzen om te dippen, marineren, gegrild vlees mee af te lakken of als topping voor burgers en hot dogs.

Marinades & Sauzen bestellen