Over ons

Wie zijn wij

Over ons

Wij zijn een ambachtelijke slager met puur en eerlijk vlees.

Van jongs af aan wist ik al dat ik slager wilde worden. Ik heb alles op alles gezet om mijn ambitie waar te maken. Vanaf mijn veertiende jaar leerde ik het vak van slachter en voltooide mijn Slagersvakschool. Bij Ambachtelijke slagerij Sijt Buis vindt u alles wat uw vleesminnend hart begeert. In de slagerij wordt bijna al het vlees en de vleeswaren zelf bereid. Ook beschikt de slagerij over een eigen rokerij, waar de allerlekkerste gerookte producten worden gemaakt. Alle producten zijn dagelijks vers verkrijgbaar: van hammen en rookworsten tot rollades. Zo kunt u genieten van overheerlijk en puur vlees, vers van het mes!

Slagerij Sijt Buis onderscheidend in transparantie en herkomst

Tegenwoordig wil men graag weten wat de herkomst van producten is. Bij Ambachtelijke slagerij Sijt Buis staan transparantie en het leveren van puur en eerlijk vlees bovenaan. Zoals het een boerenzoon met een hart voor dieren betaamt, heeft Sijt in de Beemster zijn eigen vee staan, waar alle producten in de slagerij van worden bereid. Zo is hij volledig op de hoogte van het welzijn van zijn dieren én weet hij precies wat hij u verkoopt. Zo weet ook u precies waar uw stukje vlees vandaan komt. Puur, eerlijk en transparant.

Gezellig personeel met kennis van zaken staat altijd voor u klaar, wat uw wensen ook zijn

Kennis en affiniteit met vlees en vleesproducten staan bij Ambachtelijke slagerij Sijt Buis centraal. Ons gezellige personeel is altijd bereid u te adviseren over productkeuzes, smaken en bereiding. Geen vraag is te gek en er zal altijd de tijd voor u worden genomen.

Naast kwaliteitsvlees ook maaltijden verkrijgbaar

Bij Ambachtelijke slagerij Sijt Buis draait alles om vlees en vleeswaren van hoogwaardige kwaliteit, zodat u zelf de allerlekkerste maaltijden kunt samenstellen. Maar wij begrijpen ook dat u wel eens een dag wat minder tijd heeft en tóch een lekkere maaltijd wilt serveren. Daarom zijn er voor uw gemak bij onze slagerij ook heerlijke, verse maaltijden verkrijgbaar. Ook voor uw soepen, stamppotten en vleessalades bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Tot zien in onze winkel!

Sijt Buis